Lej en kaffecykel

Events – rent a Coffeebike

Efter mere end 150 kaffearrangementer på 3 år, er det en kæmpe succes med kaffecykler til  diverse events. Espressomandens kaffecykel kan bookes til alle slags arrangementer, lige fra den lille intime brunch, til den store firmafest, en messe med flere tusinde mennesker eller et stort sportsevent. Ved arrangementer betaler man en timepris med alt incl. samt et opstartsgebyr. Ved arrang. udenfor københavn k. er der et tillæg for transport.

Vores espressokaffe er altid friskristet,det vil sige max 3 uger gammelt og man kan vaelge mellem en lidt mørkristet blanding eller en lysere ristet økologisk kaffe. En kaffecykel med en barista kan lave 60 kopper på en time. Man kan også bestille en kaffecykel med 2 baristaer. Du er velkommen til at ringe hvis du har nogle spørgsmål.

Udover kaffen tilbyder vi også varm Valrhona chokolade og chai-the. Vil i gerne have at vi tager kager, chokolade eller andet med til kaffen har vi en bred vifte af samarbejdspartnere som vi kan trække på. Ring og hør nærmere.